Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κορονοϊός χτύπησε την «πόρτα» του ανταποκριτή του OPEN στη Ρωσία, Θανάση Αυγερινού. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον τηλεοπτικό αέρα το απόγευμα της Δευτέρας (14/3) νοσεί από την Covid-19, χωρίς βέβαια αυτό να τον κρατάει μακριά από τα επαγγελματικά του καθήκοντα. Ο αναλυτής της ρωσοουκρανικής σύγκρουσης βγήκε ζωντανά στο ενημερωτικό πρόγραμμα του καναλιού και κατά τη διάρκεια του λόγου άρχισε να βήχει.

Αμέσως ζήτησε «συγγνώμη» από τους συναδέλφους τους και τους τηλεθεατές, ενώ η παρουσιάστρια του OPEN, Μίνα Καραμήτρου, τον συνεγχάρη που είναι στο καθήκον «αν και τον ταλαιπωρεί ίωση εδώ και μέρες». O Θανάσης Αυγερινός απάντησε πως ταλαιπωρείται από τη «γνωστή ίωση», ενώ μετά από λίγο αποδεσμεύτηκε, αφού έδωσε την είδηση για τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους στη Μαριούπολη. Παρά τον κορονοϊό, ο Αυγερινός θα συνεχίσει να εργάζεται μεταφέροντας στους τηλεθεατές το κλίμα από τη Ρωσία, καθώς επίσης και να αναλύει με τον δικό του τρόπο τα όσα γίνονται στην Ουκρανία.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο δημιουργός του βίντεο με το βομβαρδισμένο Παρίσι δέχεται απειλές για τη ζωή του

Την ίδια ώρα, το ΟΡΕΝ κέρδισε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα (07/03-13/03/2022), μεταδίδοντας όλες τις δραματικές εξελίξεις από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων με την Πόπη Τσαπανίδου τις καθημερινές και τον Γιάννη Παπαδόπουλο το Σαββατοκύριακο, βρέθηκε στην κορυφή με μέσο όρο 11,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών. Το παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 386.000 τηλεθεατές.

Την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό με 14,3% κέρδισε και το μεσημβρινό δελτίο με τη Λίνα Δρούγκα. Το παρακολούθησαν 335.000 τηλεθεατές. Την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό κατέλαβε και η εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη το Σαββατοκύριακο 12-13/03 με μέσο όρο 15,5%. Την εκπομπή παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 190.029 τηλεθεατές

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA