Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κακός χαμός έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/3) στο Survivor. Μετά το αγώνισμα ασυλίας ακολούθησε ένα συμβούλιο γεμάτο κόντρες, ένταση και τσακωμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν άσχημη κατάληξη. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν στο φινάλε με τη βοήθεια του Γιώργου Λιανού, όμως, οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες το βράδυ της Τρίτης, για ένα ακόμη απαιτητικό αγώνισμα.

Το μενού σήμερα περιλαμβάνει έπαθλο επικοινωνίας. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα μπουν στην αρένα και θα παλέψουν, προκειμένου να κερδίσουν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα του Survivor. Η επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά από καιρό, σίγουρα βοηθάει στην άνοδο του ηθικού της ομάδας, ενώ δίνει κίνητρο και δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Διαβάστε ακόμη: Τι πήγε λάθος στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor και γιατί όλοι τα έβαλαν με την Κάτια Ταραμπάνκο

Τι θα γίνει, λοιπόν, απόψε; Σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, οι Διάσημοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και να δουν μικρά βίντεο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε κλάματα και συγκινήσεις στο αποψινό επεισόδιο.

Αυτό που περιμένουν πάντως οι περισσότεροι είναι το επεισόδιο της Τετάρτης (15/3) και φυσικά τη στιγμή της ανακοίνωσης του παίκτη που αποχωρεί. Ήδη ακούγονται πολλές φήμες πως η Κάτια Ταραμπάνκο θα είναι αυτή που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο. Μένει να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθούν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA