Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται και να μονοπωλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον, στο Τηλεκοντρόλ της ημέρας προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να ξεφύγετε έστω και για λίγο από το βαρύ κλίμα. Τι έχουμε σήμερα; Από Survivor μέχρι «γάμους». Πάμε να τα δούμε. 

Το κράξιμο στην Κάτια Ταραμπάνκο στο Twitter

Φωνές, τσαμπουκάδες, βαριές κουβέντες και απειλές για μηνύσεις είχε το συμβούλιο του νησιού που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας (14/3) στο Survivor. Να πείτε ότι δεν σας είχαμε προειδοποιήσει; Τα γράφαμε άλλωστε από το απογευματινό spoiler ότι θα έχει μέλλον η βραδιά. Ο τσακωμός που έγινε ήταν διπλός και είχε σαν κεντρικό πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια. Αρχικά ο παίκτης τον Διασήμων λογομάχησε με τον Σπύρο Μαρτίκα, ωστόσο στη συνέχεια ήρθε σε αντιπαράθεση με την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποκάλυψε πως ο συμπαίκτης της είχε κάνει ένα πολύ προσβλητικό σχόλιο πριν από το συμβούλιο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Ταραμπάνκο και Καραγκούνιας – Η τετράδα των υπό αποχώρηση παικτών

Ο ισχυρισμός της Κάτιας εξόργισε τον παίκτη των Διασήμων που σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να έρθουν τετ α τετ με την συμπαίκτριά του. Στο σημείο αυτό η Κάτια Ταραμπάνκο ορκίστηκε ότι άκουσε τον Τάκη Καραγκούνια να λέει κάτι για την Ευρυδίκη, ενώ είπε στον Γιώργο Λιανό πως θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα ψηφίσει αγωνιστικά, αλλά με γνώμονα τη συμβίωση στην καλύβα. Παρόλα αυτά όταν πήγε να ψηφίσει, την είδαμε να κάνει κάτι άλλο. Η Κάτια ψήφισε την Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία θεωρεί ως την πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας της και ταυτόχρονα είπε πως «αν όντως ισχύει αυτό που έγινε με τον Τάκη θα ψηφίσω αυτόν». Χρησιμοποίησε δηλαδή υποθετικό λόγο, για κάτι που πριν από λίγα λεπτά ορκίστηκε πως έχει ακούσει. 

Όπως καταλαβαίνετε το Twitter πήρε φωτιά μετά από αυτό. Οι χρήστες «δίκασαν» την Κάτια Ταραμπάνκο για τα όσα έγιναν, ενώ το γεγονός πως βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση ίσως παίξει ρόλο αυτή την εβδομάδα. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η επιστροφή της Κάτιας στον Άγιο Δομίνικο δεν έχει πάει όσο καλά πίστευε η ίδια. Παραμένει η πιο αδύναμη αγωνιστική παίκτρια όλου του Survivor και ταυτόχρονα έχει κάνει τον κόσμο να παρακαλάει για αποχώρησή της από το ριάλιτι. 

Γιατί ντύθηκε νύφη η Εβελίνα Παπούλια 

https://www.instagram.com/tv/CbHYojhAvWM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Απορία και εντύπωση προκάλεσαν κάποια Instagram Stories της Εβελίνας Παπούλια το πρωί της Τρίτης (15/3), στα οποία την είδαμε ντυμένη νύφη. Η εξήγηση δόθηκε πάντως γρήγορα μέσα από την ανάρτηση του λογαριασμού του Ελληνικού 93,2 στα social media. Όλο αυτό έγινε για χάρη ενός νέου πρωτότυπου διαγωνισμού που τρέχει το ραδιόφωνο, χαρίζοντας έναν ολοκληρωμένο γάμο αξίας 40.000 ευρώ σε έναν τυχερό ακροατή ή ακροάτρια.

Όπως αναφέρεται στο post, το δώρο περιλαμβάνει νυφικό, γαμπριάτικο κουστούμι, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, βέρες, κτήμα δεξίωσης, catering, makeup, hair styling, νυφικό αυτοκίνητο, λευκές συσκευές, στολισμό, φωτογράφο και το ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι.

Τι ετοιμάζουν στο GNTM για τη νέα σεζόν

Μπορεί πολλοί να αναρωτιούνται αν θα έχουμε επιστροφή της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο επόμενο GNTM του Star, αλλά όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ του Πρωινού του ΑΝΤ1, κάτι τέτοιο αποκλείεται να γίνει. Το συμβόλαιο της Ηλιάνας με τον Alpha τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά στο Star έχουν ως προτεραιότητά τους το πρόσωπο της Βίκυς.

Έτσι, δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να δεχθούν κάποια μεγαλύτερη απαίτηση της Παπαγεωργίου, κάτι που σημαίνει πως το επιτυχημένο σχήμα της κριτικής επιτροπής πολύ δύσκολα θα δουλέψει ξανά μαζί. Το να δούμε πάντως την Καγιά να επιστρέφει φαντάζει ως ένα αρκετά πιθανό σενάριο. 

Θα ξαναδούμε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι πως μάλλον ναι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου η επιτυχημένη μουσική εκπομπή να επιστρέψει στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν. Ποιοι είναι αυτοί οι δύο σταθμοί; Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την ΕΡΤ και το OPEN, κανάλια τα οποία έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν, προσεγγίζοντας πρωτοκλασάτα ονόματα. Τίποτα ακόμα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA