Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αναδείχθηκε και πάλι υποψήφια για αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5 το βράδυ της Δευτέρας (14/3) παίρνοντας τις περισσότερες ψήφους και στο αποψινό επεισόδιο η παίκτρια των Διάσημων έριξε τα «καρφιά» της στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είχε κερδίσει την ασυλία, κατηγορώντας τη πως αυτή κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

«Ακόμα ένα συμβούλιο που ήταν τρανταχτό. Βγήκα υποψήφια, αναμενόμενο, όσο περίμενα τα έπαθλα του φαγητού, έτσι περίμενα και αυτό να συμβεί. Το ήξερα ότι θα γίνει, γιατί ήξερα ότι η κλίκα, το παρεάκι θα επηρεαστεί από τη Ναυσικά με βάση τη συμβίωση και επειδή ξέρω ότι τη Ναυσικά δεν με χωνεύει, τους έβαλε λόγια για να ψηφίσουν εμένα», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον άγριο καυγά που έλαβε χώρα στο Συμβούλιο του Νησιού ανάμεσα σε εκείνη, την Κάτια Ταραμπάνκο τον Τάκη Καραγκούνια ρίχνοντας και πάλι τα «βέλη» της στη Ναυσικά λέγοντας πως «μέσα σε όλο αυτό να έχουμε και τη Ναυσικά το χαβά της να πάρει το λόγο για να μάθει αν ισχύουν αυτά που είπε ο Τάκης που ξέρουν όλα τα παιδιά πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο Τάκης».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA