Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το χθεσινό άγριο καυγά που είχε στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5 η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Τάκη Καραγκούνια με αφορμή το τι φέρεται να είπε εκείνος στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λίγη ώρα νωρίτερα, η παίκτρια των Διάσημων δεν έκρυψε πως τρόμαξε εκείνη την ώρα, χαρακτηρίζοντάς τον «απρόβλεπτο» πάνω στα νεύρα του. Την ίδια στιγμή έριξε και τα «καρφιά» της στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, κάνοντας λόγο για «πλήρη αναισθησία» εξαιτίας της στάσης που κράτησε. 

«Από τη μία έχουμε τον Τάκη εκτός εαυτού και λίγο παρακάτω έχουμε μια Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ζητά το λόγο από όποιον είπε ότι κάνει διακοπές και πασαρέλα στο Survivor. Μιλάμε για πλήρη αναισθησία», είπε αρχικά η Κάτια Ταρμαπάνκο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

«Άλλαξα θέση με τη Βρισηίδα προκειμένου να την προστατεύσω κάπως από τον Τάκη που ήταν εκτός εαυτού και ωρυόταν, ήταν ένας Τάκης που δεν πίστευα ότι θα υπάρχει τόσο κακό νεύρο. Ενώ θεωρώ τον εαυτό μου πάρα πολύ σκληροτράχηλο γιατί έχω περάσει διάφορα πραγματάκια ωραία στη ζωή μου, πήγα να φρικάρω εγώ. Ήμουν σε φάση "σκέψου την οικογένειά σου". Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του στην πλάτη μου. Με κοπάνησε κατά λάθος με το χέρι του μιλώντας κι ήμουν τύπου "Κάτια ηρέμησε" γιατί ήταν φρικαλέο αυτό το πράγμα», συνέχισε η Κάτια Ταραμπάνκο και κατέληξε πως:

«Ενώ τόσο καιρό μιλάγαμε με τον Τάκη, καταλαβαίνω ότι είναι ευέξαπτος χαρακτήρας, αλλά χθες είδα έναν άνθρωπο σκοτεινό με μαύρα μάτια που τρόμαξε ακόμα και εμένα που είναι δύσκολο να τρομάξω. Δε θα ήθελα να έχω καμία άλλη επαφή. Είναι ένας άνθρωπος απρόβλεπτος και εμένα οι απρόβλεπτοι άνθρωποι με τρομάζουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA