Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεχωριστή εκπομπή η σημερινή για το Happy Day του Alpha αφού σαν σήμερα (17/3) πριν οκτώ χρόνια η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές με την εκπομπή να χτυπάει υψηλή τηλεθέαση όλα αυτά τα χρόνια στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρωινή ενημερωτική ζώνη. 

Διαβάστε ακόμη: Τα «πεταμένα» 50.000 ευρώ στο Survivor και οι νέες αφίξεις στην ελληνική TV

«Τα χρόνια περνάνε και μένουν οι όμορφες στιγμές και πραγματικά αυτά τα οκτώ χρόνια έχουμε ζήσει μαζί σας πάρα πολύ όμορφες στιγμές. Ευχαριστούμε και τη νυν διοίκηση που μας έχει πραγματικά αγκαλιάσει, αλλά κυρίως ευχαριστούμε εσάς γιατί αυτό το παρεάκι βασίζεται σε εσάς. Είμαστε εδώ στο ραντεβού μας, πίνουμε τον καφέ μας, ξυπνάμε διαφορετικά. Το έχετε και εσείς ανάγκη και το έχουμε και εμείς ειδικά όλα αυτά τα τελευταία χρόνια με τις δυσκολίες, τα μνημόνια, τον πόλεμο, τον covid θέλουμε ένα πρωινό ξύπνημα χαρούμενο και μας παρασύρετε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη της εκπομπής προσθέτοντας πως τότε εκείνη ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος στην δεύτερη κόρη της τη Μαίρη. 

Στη συνέχεια η ίδια θυμήθηκε με τους συνεργάτες της το στήσιμο και το ξεκίνημα της εκπομπής και πολλές όμορφες στιγμές, ενώ στη συνέχεια έσβησαν τούρτα με κεράκι με τον αριθμό 8, ενώ το πλατό γέμισε κομφετί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA