Μενού
  • Α-
  • Α+

O πόλεμος στην Ουκρανία όπως είναι λογικό έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική TV, με τους ανθρώπους των καναλιών να τρέχουν και να μη φτάνουν. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πάντως νικητής της ενημέρωσης έχει αναδειχθεί ο σταθμός του OPEN, ο οποίος έχει αφήσει στην άκρη κάθε ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Από την άλλη, παρατηρούμε μία απίστευτη πτώση στα νούμερα του ΣΚΑΪ στο δυναμικό κοινό, στης ηλικίες δηλαδή μεταξύ 15 και 44 ετών. Για να δούμε τι έχει το αποψινό Τηλεκοντρόλ

Διαβάστε ακόμη: «Είναι εμετικό»: Εξω φρενών η Ναυσικά με τις συμπαίκτριές της στο Survivor μετά από όσα της αποκάλυψε ο Τάκης

Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τα νούμερα του ΣΚΑΪ στο δυναμικό κοινό το τελευταίο διάστημα. Αν και το κοινό είχε δείξει στο παρελθόν πως στηρίζει την ενημέρωση του σταθμού στα μεγάλα γεγονότα, αυτή τη φορά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, η τηλεθέαση του ΣΚΑΪ όλη την ημέρα κινείται σε μονοψήφια νούμερα. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη (15/3) η εκπομπή «Σήμερα» σημείωσε μόλις 8.2%, οι Αταίριαστοι έμειναν στο 5.3%, τα κεντρικό δελτίο ειδήσεων έφτασε μέχρι το 6.3%, ενώ τα προγράμματα που διασώθηκαν κάπως ήταν το Κάτι Ξαναψήνεται με 9.2% στο δυναμικό κοινό και το Survivor που σημείωσε 15.9%. 

Τα «πεταμένα» 50.000 ευρώ του Ατζούν στο Survivor

https://www.instagram.com/p/CaiOse-Mj3f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για περίπου ένα μήνα πριν μπει στο Survivor γράφονταν διθυραμβικά σχόλια για την Κάτια Ταραμπάνκο. Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί, έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να «κλείσει» το μοντέλο, ενώ είδαμε και ένα επικό τρέιλερ αφιερωμένο αποκλειστικά σε εκείνη λίγο πριν την είσοδό της. Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν η πρώην νικήτρια του GNTM υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει γίνει ποτέ στο παιχνίδι, το οποίο της χαρίζει 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι.

Αν βγουν αληθινά πάντως τα spoilers αυτής της εβδομάδας, τότε η Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει από το Survivor και θα επιστρέψει στην Αθήνα με 50.000 ευρώ στις βαλίτσες της. Θα έχει καταφέρει να μείνει πέντε εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, ούσα η χειρότερη παίκτρια των Διασήμων με μόλις 15 νίκες σε 43 αγώνες. Μια αν μη τι άλλο αδιάφορη έως κακή συμμετοχή, η οποία στοίχισε ακριβά στον Ατζούν. 

«Τι φάση;» στον Alpha

Μια νέα εκπομπή με φάρσες, την οποία όμως έχουμε δει ξανά στην τηλεόραση πριν μερικά χρόνια, έρχεται από την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 20:00 στον Alpha. Το όνομά της θα είναι «Τι φάση;» και ακριβώς το ίδιο πράγμα αναρωτιόμαστε κι εμείς. Παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα, ενώ όπως λέει ο σταθμός στην ανακοίνωσή του «έρχεται να χαρίσει σπαρταριστό γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. 

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας επιλέγονται μυστικά την ώρα που ετοιμάζονται να απολαύσουν τον καφέ ή το γεύμα με την παρέα τους, συνωμοτούν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα και καταστρώνουν την πιο ξεκαρδιστική φάρσα στους φίλους τους!». Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσαμε να δούμε κάποιο νέο κόνσεπτ στην ελληνική tv κι όχι απλά μια αναμάσηση ενός παλαιότερου. 

Τρία Μίλια, η νέα σειρά του Star 

«Μια γυναίκα, βρίσκει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή σε αχαρτογράφητα νερά. Ένας ισχυρός άντρας, επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, για να δημιουργήσει και πάλι, λίγο πριν το τέλος. Δύο αδέλφια, που τους ενώνουν και τους χωρίζουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζονται. Μια σύζυγος, που δεν θέλει να κοιτάζει πίσω της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε. Ένα ήσυχο και όμορφο νησί, με ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά, που είναι έτοιμο να εκραγεί. 

Ένα σκοτεινό παρελθόν μπορεί να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον; Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα, οι ήρωες θα βρεθούν ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ μακριά ή κοντά από τον πόνο, τον έρωτα, το θυμό, την αγάπη, τη συγχώρεση, τη λύτρωση», διαβάζουμε στην ανακοίνωση του Star για τη νέα σειρά που έρχεται στο πρόγραμμα του σταθμού τις επόμενες ημέρες. Ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ με γνωστούς, αλλά και νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Μια κίνηση που δείχνει πως το κανάλι θέλει να στηρίξει και το κομμάτι της μυθοπλασίας. 

Ο Λευτέρης Ελευθερίου φέρνει τους 300... και δύο στην ΕΡΤ

Έχουμε, όμως, και μια νέα άφιξη αυτή τη φορά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης. Οι ιθύνοντες της ΕΡΤ πιστεύουν πολύ το ERTFLIX και γι' αυτό το λόγο επενδύουν σε νέα πρότζεκτ αποκλειστικά για εκεί. Έτσι, συμφώνησαν με τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Αντώνη Κρόμπα για μια νέα σατυρική εκπομπή με τίτλο «300…και δύο». Ήδη βρίσκονται στον «αέρα» τα πρώτα τρέιλερ της εκπομπής, με τους δύο ηθοποιούς να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο την επικαιρότητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA