Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα» το βράδυ της Τρίτης (29/3) η Ξένια ενημερώνει τον Χρήστο για τα αποτελέσματα της γραφολογικής εξέτασης, που δείχνουν ότι το σημείωμα αυτοκτονίας δεν γράφτηκε από τον Μιχάλη.

Διαβάστε ακόμη: Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Βρίσκεις μέσα σου τη δύναμη και οφείλεις να το κάνεις - Είμαι ταγμένη στην υποκριτική»

Ο Χρήστος θυμώνει θεωρώντας ότι πίσω από όλα βρίσκεται ο Ζήσης και πάει να τον βρει στα γηπεδάκια. Εκεί τον περιμένει όμως μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ηρακλής, με τη βοήθεια του Σάκη, έρχεται σε συμφωνία με την ασφαλιστική για το θέμα της αποζημίωσης.

Ο Βλάσης προσεγγίζει τον Σάββα για να του προτείνει μια «δουλειά». Ο Σάκης και η Αιμιλία προετοιμάζονται πυρετωδώς για το προεκλογικό ντιμπέιτ στο τοπικό κανάλι. Ο Γιάννης επιθεωρεί τις αποθήκες της εταιρείας ψάχνοντας για ελαττωματικές παρτίδες και εκεί, παρατηρώντας κάποιες ύποπτες κινήσεις του Σωτήρη, αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Εκείνος τον οδηγεί σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Στο ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στο ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς.

Σκοτεινή Θάλασσα κάθε Τρίτη στις 23:10 στο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA