Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τηλεοπτική «Ιουλία», Αντιγόνη Κουλουκάκου, από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (21/3) για - μεταξύ άλλων - τη ζωή της στο εξωτερικό, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και τι ήταν αυτό που την κράτησε στον χώρο της υποκριτικής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα πολλά πράγματα έχω κάνει πολλά λάθη».

Όσον αφορά τις διάφορες δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου εξήγησε πως «κοιμάμαι καλά τα βράδια, αλλά το δουλεύω πολύ, έχω πέσει άπειρες φορές στο πάτωμα και έχω ξανασηκωθεί, απλά έχω καταλάβει ότι όσο και αν έχουμε γύρω μας οικογένεια, φίλους, την κοινωνία και το επαγγελματικό σπίτι με το μέρος μας, στο τέλος της ημέρας μόνοι μας πέφτουμε και μόνοι μας οφείλουμε να ξανασηκωθούμε. Τη δύναμη τη βρίσκεις εσύ μέσα σου και οφείλεις να το κάνεις και για αυτούς που σε αγαπάνε. Οπότε λειτουργώ με αυτό το γνώμονα».  

Σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη τι ήταν αυτό που την κράτησε στο χώρο της υποκριτικής, η ίδια απάντησε πως «ξορκίζω μέσα από την υποκριτική αυτό που με κατατρέχει από την παιδική ηλικία. Από την άλλη κάνω και κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και πιστεύω ότι το κάνω πάρα πολύ καλά, τουλάχιστον πιστεύω ότι είμαι ταγμένη εκεί, οπότε δε θέλω να σταματήσω». Στη συνέχεια δε αυτοσαρκάστηκε λέγοντας πως ουσιαστικά, δεν έχει μια ξεκάθαρη απάντηση να της δώσει, αφού ούτε η ίδια δεν μπορεί να το εξηγήσει, δηλαδή τι είναι αυτό που την κράτησε στην υποκριτική.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA