Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης (29/3) ο Γιώργος Κωνσταντίνου και παραχώρησε μια εφ' όλη της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη ζωή του σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Disney Plus: Πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου στην Ελλάδα - Πόσο θα κοστίζει η συνδρομή

«Δεν έχει σημασία η ηλικία, τι αισθάνεσαι, πώς αισθάνεσαι, αυτό που λέμε πάντα, πώς αισθανόμαστε. Εγώ αισθάνομαι γύρω στα 17», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου σχετικά με την ηλικία του. «Απλά περάσαμε καλά με την Αλίκη όσο συνεργαστήκαμε, δεν κάναμε παρέα. Συνήθως δεν έκανα παρέες, ήμαστε περισσότερο γνωστοί με τους ηθοποιούς. Τελείωνε η σεζόν, χανόντουσαν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές, είναι λίγο περίεργο αυτό.

Ίσως ήμουν μοναχικό παιδί εγώ, είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο λίγο μαζεύτηκα. Με τη Μάρω Κοντού είμαστε φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα», σχολίασε στη συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA