Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο θα βρεθεί και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που θα έχει μια έντονη λογομαχία με τον Σπύρο Μαρτίκα στην καλύβα της Μπλε ομάδας, ο οποίος θα του πει «είσαι η ντροπή. Ντρέπομαι που ήρθες εδώ να παρουσιαστείς. Ούτε που συλλυπήθηκες τον Τάκη».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ράκος ο Τάκης μετά τα νέα για το θάνατο του πατέρα του – Η τριάδα των υπό αποχώρηση παικτών

Λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, άλλος ένας καυγάς θα σημειωθεί ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος είναι συναισθηματικά φορτισμένος από την απώλεια του πατέρα του, την οποία πληροφορήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/4). Θα χαρακτηρίσει τον Εμμανουήλ «απάνθρωπο» και «αναίσθητο», ενώ εκείνος δε θα σταματάει να μιλάει από πάνω του με αποτέλεσμα να εκραγούν σχεδόν όλοι οι παίκτες και από τις δύο ομάδες.

«Μη μιλάς μωρέ. Μη μιλάς άλλο. Όλοι σου φωνάζουν», θα πει ο Καραγκούνιας, ενώ εκείνος θα συνεχίζει να λέει όσα θέλει να πει. «Σταμάτα ρε Εμμανουήλ, άστον να μιλήσει. Δε σε θέλουμε ρε, έτσι όπως κάνεις», θα του φωνάξει ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ το ίδιο θα επαναλάβει και η Ασημίνα - μαζί με άλλους παίκτες - με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παρέμβει ο Γιώργος Λιανός για να εκτονωθεί η ένταση και να μην ξεφύγει η κατάσταση. 

Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA