Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Fame Story έκανε πρεμιέρα πριν είκοσι χρόνια και ο Νίνο ήταν μεταξύ των σπουδαστών της τηλεοπτικής ακαδημίας του ΑΝΤ1. Έτσι, το Σάββατο (9/4) μαζί με τη Ναταλία Γερμανού γύρισαν το χρόνο πίσω με τον ίδιο να κάνει απολογισμό και να λέει χαρακτηριστικά πως έκανε «όλα τα λάθη» τότε που δε θα έπρεπε να κάνει κάποιος.

Διαβάστε ακόμη: Super Mammy: Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στις αντιδράσεις για τη νέα του σειρά

«Σκεφτόμουν ότι εμείς δείξαμε τον δρόμο. Κάναμε τα λάθη, δείξαμε ποια λάθη δεν πρέπει να γίνουν. Εγώ τα έκανα όλα. Μπήκα πρώτος στην αρένα για "σφαγή", δεν ήξερε κανείς πώς να το χειριστεί όλο αυτό. Προσωπικά εγώ έκανα όλα τα λάθη που δεν πρέπει να κάνει κανείς και έτσι ήρθαν μετά οι άλλοι και έκαναν λιγότερα και λιγότερα και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που φοβούνται πάρα πολύ μην κάνουν λάθη», είπε χαρακτηριστικά ο Νίνο.

Ρόλο - κλειδί στο Fame Story είχε τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ως Διευθυντής Ακαδημίας και ο Νίνο δεν έκρυψε πως «Από το πρώτο δευτερόλεπτο που ήρθε, μόλις μπήκε μέσα κοιταζόμασταν. Ήταν πολύ συμπαθητικός. Μας τα έλεγε, μας έπαιρνε τον καθένα ξεχωριστά, μας έκανε έτσι άνω κάτω και μόλις έφευγε, κοιταζόμασταν περίεργα όλοι. Τα φλερτ που έβγαιναν προς τα έξω δεν ήταν έτσι, αληθινά, δεν υπήρχε κάτι, να ερωτευτούν».

Τέλος, σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το αν πλέον έχει νόημα να προβάλλονται ακόμα talent shows στην τηλεόραση, ο Νίνο ήταν θετικός. «Έχουν νόημα αρκεί αυτός που δηλώνει συμμετοχή να γνωρίζει τι θέλει ακριβώς. Να γνωρίζει τον εαυτό του, να έχει χαρακτήρα, προσωπικότητα, να μη θέλει να κάνει κάτι σαν κάποιον άλλο. Αυτό είναι που λείπει», είπε, ενώ δεν έκρυψε πως θα έλεγε «ναι» πρόταση σε πρόταση να συμμετέχει ως μέλος σε κριτική επιτροπή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA