Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο Μάρκος Σεφερλής και το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ, στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για την κωμική σειρά «Super Mammy» όπου ο δημοφιλής ηθοποιός ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν της μαμάς Χαρίκλειας, ενώ στο πλευρό του παίζουν η σύζυγός του Ελενα Τσαβαλιά, ο Γιάννης Καπετάνιος, η Τάνια Τρύπη και ο Δημήτρης Σταρόβας. Η πρεμιέρα της νέας του σειράς όμως δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή, ενώ τον κατηγόρησαν για σεξιστικά σχόλια και στερεότυπα μέσα στο κείμενό του.

Διατηρώντας σιγή προς τους επικριτές του, ο Μάρκος Σεφερλής επέλεξε να μοιραστεί το απόγευμα της Παρασκευής (8/4) δυο λόγια και να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας ένα σύντομο βίντεο. Σε αυτό το απόσπασμα ο Μάρκος Σεφερλής τονίζει τα εξής:

«Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν βγαίνω να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για την σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα στη δικαστική διαμάχη που είχαμε μεταξύ μας κατά την οποία, με μια απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής δικαιοσύνης, καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς, συκοφαντικούς, δυσφημιστικούς, υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Παρά την καταδικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς. Χαρακτηρισμούς που εξαπολύουν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο με τα ίδια κίνητρα, τα ίδια συμφέροντα και έναν και μοναδικό στόχο. Να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής. Γιατί; Γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί. Πάντα όμως βρίσκουν όλους εσάς αντιμέτωπους γιατί με την αγάπη σας δημιουργείτε μια ασπίδα προστασίας γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς».

https://www.instagram.com/tv/CcGCcXojovW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA