Μενού
  • Α-
  • Α+

Ηταν για μια από τις πιο σημαντικές ασυλίες του Survivor. Στο επεισόδιο της Κυριακής 10 Απριλίου οι Κόκκινοι και οι Μπλε έδωσαν το 100% για να μπορέσουν να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Το συγκεκριμένο αγώνισμα είχε να κάνει με δυο ξεχωριστούς αγώνες ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα - Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα μέσω Instagram

Στον αγώνα με τις γυναίκες, οι πόντοι ήταν πολύ κοντά και όλα έδειχναν ότι όλα θα κριθούν στον τελευταίο πόντο. Εν αντιθέσει, στο αγώνισμα των ανδρών, τα πράγματα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα, μιας και οι άνδρες της ομάδας των Διασήμων έδειχναν να είναι πολύ πιο δυνατοί, αφού κέρδισαν με σκορ 10-5 έναντι των Μαχητών και με τελικό σκορ 2-0, τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

 

Μετά από την νίκη τους, οι Διάσημοι ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν, μιας και κατάλαβαν ότι στο ερχόμενο συμβούλιο του νησιού, οι ίδιοι θα πάνε σαν απλοί παρατηρητές. Οι Μπλε ομάδα, από την άλλη, έδειχνε να είναι καταρρακωμένη, μιας και δεν περίμεναν με τίποτα αυτήν την εξέλιξη, αφού αγωνίστηκαν με όλη τους την ψυχή.

Επίκληση στο συναίσθημα από Εμμανουήλ - Η απάντηση της Σοφιάννας

Ο αγώνας ήταν γεμάτος ένταση και ανατροπές με την κόκκινη ομάδα να φτάνει τελικά σχετικά εύκολα στην επικράτηση. Η Σοφιάννα Αβραμάκη πήρε πρώτη το εισιτήριο για το πάρτι της ένωσης, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έδειξε σήμερα ένα αρκετά αγωνιστικό πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει κάποια νίκη. Ζήτησε μάλιστα από το κοινό και από την ομάδα να μην ψηφιστεί για να καταφέρει να είναι στο πάρτι της ένωσης, κάνοντας όμως έξαλλη την ομάδα του με την επίκληση στο συναίσθημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA