Μενού
  • Α-
  • Α+

Την προηγούμενη Τετάρτη (6/4) στο Survivor έγινε η ανατροπή και ενώ πολλοί περίμεναν πως θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τελικά έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (9/4) επέστρεψε στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρόταση γάμου και οι πρώτες δηλώσεις για Βρισηίδα, Εμμανουήλ και Βαλάντη

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την άφιξη της φανερά μαυρισμένης Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η οποία, μάλιστα, λίγες ώρες νωρίτερα «επέστρεψε» και στο Instagram ανεβάζοντας μία γκάλερι με φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο. 

«Σημείο σταθμός αυτό το ταξίδι για εμένα… Στην γη αυτήν που οι άνθρωποι έχουν άλλην αίγλη… Δοτικοί, χαρούμενοι, ευλογημένοι, τραγουδούν, μάχονται για την πραγματική επιβίωση και είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν από το οποίο ελάχιστο υστέρημα τους.

Άνθρωποι όμορφοι. Έζησα 4 μήνες σχεδόν κοντά σε αυτήν την γη περπατώντας την και ένα μεγάλο μου κομμάτι έχει αφεθεί πίσω… Βαθιά συγκινημένη, σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας και χαίρομαι που "επιτέλους συστηθήκαμε", έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CcIkrKSMRam/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής θέλησε να ευχαριστήσει για όλη την αγάπη που έχει εισπράξει γράφοντας μέσω insta story: «Προσπαθώ να συνέλθω να ευχαριστηθώ την οικογένειά μου και θα σας μιλήσω σε όλους». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA