Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια στιγμή έντασης παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής Love It το μεσημέρι της Τρίτης (12/4) στον ΣΚΑΪ. Κι αυτό γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου αντέδρασε έντονα σε μια ατάκα του Χάρη Γιακουμάτου και ξέσπασε. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που σχολίαζαν τις αντιδράσεις τον παικτών του Survivor προς τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο Γιακουμάτος την ρώτησε: «Εσένα δε θα σε ένοιαζε αν σε έβγαζαν κλέφτρα ή τραμπούκο;».

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Γιατί «λυγίζει» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι παίκτες

«Μισό λεπτό, στη ζωή μου με έχουν νοιάξει πολλά πράγματα και είναι ο βασικός αυτοσκοπός της ζωής μου κάτι που κάνω να γίνεται αξιοπρεπώς και με διαφάνεια. Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό. Ακόμα και αν είχα συμμετοχή σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

«Χάρη, μιλάς σε έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα τηλεοπτικά στην πορεία μου έχω ακούσει τα απίστευτα και δεν έχω ασχοληθεί, ούτε να αδειάσω ανθρώπους. Δεν έχω αδειάσει ανθρώπους, ως όφειλα, για πράγματα τερατώδη που έχουν πει και συνεχίζουν να λένε για μένα. Συνυπάρχω όμως σε έναν χώρο. Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς πρόκειται για θέμα ανθρώπου και πως θα το διαχειριστεί.

Δική μου φιλοσοφία ζωής είναι ότι ο χρόνος δείχνει για όλους, τι είμαστε, τι κάνουμε, αν έχουμε διάρκεια και κρινόμαστε από τον κόσμo. Θεωρώ ότι η αλήθεια λάμπει. Δε γίνεται να ακούω συνέχεια κάτι για μένα, ότι “είσαι αυτό”, “φέρεσαι έτσι”. Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι δεν ενοχλούμαι γιατί δεν είμαι αυτά που μου προσάπτουν και ξέρω ότι αργά ή γρήγορα αυτός που συκοφαντεί έναν άλλον, θα το λουστεί. Και έχω πολλή υπομονή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA