Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης (12/4) κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή και την καριέρα του. 

Διαβάστε ακόμη: Ξέσπασμα από Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω ακούσει για μένα τα απίστευτα και δεν έχω αδειάσει κανέναν»

«Είχα αυτοπεποίθηση στις πρώτες δουλειές, αν και ήμουν κακός στη δραματική σχολή. Με είχαν κομπλάρει, ότι δεν μπορώ να κάνω θέατρο. Έπαιζα πολύ ρεαλιστικά. Πήγα και έκανα σκηνοθεσία για να μάθω τους κώδικες. Άργησα πολύ να κάνω θέατρο», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Μπέσσυ Μάλφα και αν κατάλαβε από νωρίς πως θα είναι η γυναίκα της ζωής του απάντησε: «Δεν το δηλώνεις εξ αρχής αυτό. Το βλέπεις μετά και λες ότι μπορώ και θέλω. Είμαστε 25-26 χρόνια με την Μπέσσυ. Να πω ότι τρελαίνομαι για εκείνη; Ναι. Όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε κι εμείς τα πάνω μας και τα κάτω μας. Ζητάω συγγνώμη. Χρειάζονται πολλά πράγματα για να μείνεις τόσα χρόνια με κάποιον. Συνειδητοποιείς ποια είναι τα σημαντικά και ποια όχι. Οι σχέσεις είναι πάρα πολύ ουσιαστικό πράγμα. Με απασχολεί η σχέση με τη γυναίκα μου. Σίγουρα το ότι κάνουμε την ίδια δουλειά μας δίνει κάποιες ανέσεις και πλεονεκτήματα.

Έχει και κινδύνους όμως. Να μην πάει καλά η δουλειά και να μείνουμε και οι δύο άνεργοι. Έχει συμβεί και γκρίνιαζα. Θεωρώ περισσότερο χρέος μου να δουλεύω εγώ. Έχω μείνει χωρίς δουλειά για κανά εξάμηνο και ήμουν χάλια. Φτάνεις στο σημείο να αμφισβητήσεις και τον εαυτό σου. Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη». 

Για τη σχέση του με τον πατέρα του είπε: «Μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου αλλά δεν μου έλειψε. Ήταν πολύ ισχυρή η παρουσία της μητέρας μου. Κάποια στιγμή δεν ήθελα να έχω καθόλου σχέση με τον πατέρα μου. Ήταν μία μόνιμη γκρίνια και ένα παράπονο. Προσπαθούσε να βγει αυτός ο καλός». 

«Δεν εξαργύρωσα οικονομικά τις επιτυχίες μου. Κατάφερα απλώς να ζω και να έχω την οικογένειά μου. Δεν έγινα πλούσιος, δεν έκανα περιουσία. Δεν ήμουν ποτέ στα πρώτα κασέ. Ίσως δεν τα διεκδίκησα κι εγώ. Υπάρχουν άλλοι που το διεκδικούν καλύτερα από εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA