Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πίστευαν πολλοί, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τα πήγε εξαιρετικά στο Survivor. Ήταν και καλή αγωνιστικά και έδειξε πως μπορεί να επιβιώσει σε δύσκολες συνθήκες. Μετά την αποχώρησή της, η influencer και επιχειρηματίας πέρασε από το πλατό του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Σκαφίδα για Πύρρο Δήμα: «Περνάω μια πάρα πολύ όμορφη φάση στη ζωή μου»

«Ακόμη και τώρα που ξέρω πως είναι, δεν θα πήγαινα ξανά, γιατί είμαι της άποψης πως τα πράγματα στη ζωή πρέπει να γίνονται μία μόνο φορά. Ήταν μια εμπειρία ζωής και το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ μου», είπε αρχικά η Ευριδίκη Παπαδοπούλου. 

Παράλληλα, για τις κακουχίες που έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης τόνισε πως «ένιωσα σαν αδέσποτο ζώο στο Survivor. Σε κάθε άθλημα υπήρχαν σκουπίδια με τρόφιμα που πετούσαν οι ντόπιοι και προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι να φάμε. Το μοιραζόμασταν με τον Γιωρίκα. Δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι επιβίωση, αλλά το επέλεξα. Πληρωνόμασταν και ήταν μια τεράστια προβολή. Εγώ το είδα σαν πρόκληση για τον εαυτό μου. Αν δεν τα έχεις καλά με το μέσα σου δεν μπορείς να τα κουμαντάρεις». 

«Βλέπω στον τελικό τη Βρισηίδα, την Ασημίνα και τον Άρη Σοϊλέδη», απάντησε σχετικά με τα προγνωστικά της για τον τελικό του Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA