Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή έχει προβληθεί μόλις δύο φορές ωστόσο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα, καθώς οι αντιδράσεις -από την πρεμιέρα κιόλας του Super Mammy- έφτασαν να γίνουν ακόμη και πρώτο trend στο Twitter. Αυτές ακριβώς οι αντιδράσεις φαίνεται πως αλλάζουν στην στάση και τα πλάνα του ΑΝΤ1 απέναντι στη σειρά που προβάλεται κάθε Κυριακή βράδυ.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μπιμπίλας για Μάρκο Σεφερλή: «Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά, να αλλάξουν κανάλι»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» παρότι το Super Mammy είχε πάρει το «πράσινο φως» και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον οι άνθρωποι του καναλιού φαίνεται πως βγάζουν εκτός προγραμματισμού της νέας σεζόν, τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή και οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την τηλεθέαση. Αλλωστε το δείγμα των δύο μόλις επεισοδίων είναι μικρό για να μπορέσει κάποιος να μιλήσει για χαμηλή τηλεθέαση. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή, οι ηχηρές διαμαρτυρίες στα social media επηρέασαν τις αποφάσεις των ανθρώπων του καναλιού.

Παράλληλα και οι ίδιοι και κατ' επέκταση ο ΑΝΤ1 δε θεωρεί ότι εν έτει 2022 δε γίνεται να υπάρχει τέτοιου είδους χιούμορ στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα όπβς αναφέρθηκε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει παρέμβαση στα επόμενα επεισόδια, για όσο διαρκέσει η σειρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA