Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ρωτήθηκε για τη νέα σειρά Super Mammy με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, η οποία δέχθηκε βροχή αρνητικών σχολίων και όπου ο ίδιος έκανε γκεστ στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και για τη διά βίου διαγραφή των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη και Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ.

Διαβάστε ακόμη: Το ΑΝΤ1+, ο Μάρκος Σεφερλής που «αντέχει» και η νέα σελίδα στο Survivor

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου, όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όσον αφορά την ατάκα περί βιασμού, η οποία προκάλεσε σάλο, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ είπε χαρακτηριστικά:

«Ακούστε, αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 - 66 χρόνια που ζω άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας; Να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη διά βίου διαγραφή από το ΣΕΗ των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη και Γιώργου Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε πως «από την ώρα που έγινε αυτό από τη νόμιμη γενική συνέλευση των ηθοποιών, οι απειλές και οι ύβρεις είναι πάρα πολλές γιατί κάποιοι θεωρούν ότι αυτό είναι παράνομο. Είναι απόλυτα νόμιμο».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA