Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά στην κουζίνα του MasterChef που φέρνει τους 12 μάγειρες αντιμέτωπους με δύσκολες δοκιμασίες και μία σημαντική αλλαγή στους κανόνες. Οι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής θα κληθούν να δοκιμαστούν σε ένα διαφορετικό Mystery Box στο πλαίσιο της «ιταλικής εβδομάδας» που ξεκινά στο παιχνίδι και εκείνος ή εκείνη, που θα καταφέρει να αναδειχθεί στο καλύτερο πιάτο αυτής της δοκιμασίας, θα κληθεί να διαχειριστεί πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, που μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις του διαγωνισμού.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Η Καλλιόπη έκανε «κωλοτούμπα» και προκάλεσε την αντίδραση του Twitter

Στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας που θα ακολουθήσει, δύο προϊόντα, που απολαμβάνουν συχνά οι Ιταλοί μετά από ένα καλό γεύμα, μπαίνουν στο προσκήνιο και οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να τα αναδείξουν, αλλά αυτή τη φορά με μία αλλαγή στους κανόνες, καθώς θα μαγειρέψουν σε συνεργασία με κάποιον συμπαίκτη τους.

Τα «μαγειρικά ζευγάρια», που θα προκύψουν από τις επιλογές του νικητή του Mystery Box, καλούνται να φτιάξουν δυο πιάτα και να συνεργαστούν αρμονικά, αφού η «μοίρα» τους στο διαγωνισμό θα είναι κοινή και τα πιθανά λάθη του ενός θα επηρεάσουν και τον άλλο.

Η νίκη, σε αυτή τη δοκιμασία, είναι σημαντική, αφού χαρίζει τόσο τα πλεονεκτήματα στην επόμενη Ομαδική Δοκιμασία αλλά και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας, που είναι και πάλι διαθέσιμη, μετά τη χρήση της από την Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να οδηγηθεί «χέρι-χέρι» στη νίκη και ποιοι, δυστυχώς, θα πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης, που ακολουθεί;

MasterChef: Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA