Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακρως ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο της Παρασκευής (15/4) στο MasterChef με την ψηφοφορία για την ανάδειξη των υποψήφιων προς αποχώρηση, μία διαδικασία που εξελίχθηκε στο απόλυτο θρίλερ για την Κόκκινη Ομάδα. Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση προέκυψαν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση που ήταν ο Νικήτας και η Φανή με έξι ψήφους, ωστόσο η Καλλιόπη που είχε τη μόνιμη κάρτα ασυλίας στα χέρια της έφερε τα πάνω κάτω.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Αποχώρησε η Βασιλική Δροσάτου: Αισθάνομαι χάλια

Σε ερώτηση των κριτών για το αν σκοπεύει να κάνει χρήση της κάρτας και να "σώσει" κάποιον από τους συμπαίκτες της, η νεαρή επίδοξη σεφ απάντησε θετικά και δήλωσε πως επιλέγει να σώσει τον Νικήτα, εξηγώντας πως του αξίζει να βρίσκεται στον τελικό του ριάλιτι.

Επόμενοι στην κατάταξη ήταν ο Νίκος Μπέρκας κι ο Μάριος Λιόλιος με την Καλλιόπη να αναφέρει πως τη θέση του Νικήτα θα πάρει ο Νίκος και έτσι είναι εκείνος μαζί με τη Φανή που θα μαγειρέψουν με στόχο την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Καλλιόπη ήταν μία από τις παίκτριες που έδωσαν την αρνητική τους ψήφο στον Νικήτα κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση χρηστών του Twitter που την κατηγόρησαν ότι έκανε κωλοτούμπα, αποκαλώντας την μάλιστα ψεύτρα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA