Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor του MEGA ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Όποιος το πρόλαβε και το θυμάται, γνωρίζει πολύ καλά πως επρόκειτο για ένα σαφώς πιο δύσκολο ριάλιτι, το οποίο περιστρεφόταν περισσότερο γύρω από το κομμάτι της επιβίωσης και όχι τόσο των συζητήσεων, των τσακωμών και της ίντριγκας. Άλλες εποχές θα πει κανείς.

Διαβάστε ακόμη: Τι είδαμε στο τρέιλερ του Love Island και γιατί θα είναι σε ετοιμότητα το ΕΣΡ

Μετά την επιτυχία του πρώτου Survivor, λοιπόν, το MEGA αποφάσισε να συνεχίσει το επιτυχημένο πρότζεκτ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι του. Κάπως έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με 20 νέους παίκτες, μπήκαν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Μαλαισία, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα στους παίκτες, όμως, του δεύτερου κύκλου υπήρχε και ένας εξαιρετικά ικανός και δυνατός, ο οποίος είχε μόνο ένα χέρι. Ο λόγος για τον Κεφαλονίτη Παραολυμπιονίκη ξιφομάχο, Γεράσιμο Πυλαρινό, ο οποίος έχει πάει σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες (2008, 2012 και 2016). Τότε ήταν μόλις 25 ετών, δήλωνε ηλεκτρολόγος στο βιογραφικό του στο παιχνίδι και είχε επιλέξει ως προσωπικό του αντικείμενο ένα μαχαίρι (άλλοι κανόνες τότε στο Survivor).

O ίδιος ο Πυλαρινός είχε μιλήσει πολύ αργότερα για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη όταν ήταν μόλις 20 ετών και του άλλαξε όλη του τη ζωή. Είχε περάσει μήνες στην εντατική, έχασε το ένα του χέρι, όμως, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε τη ζωή του κανονικά, δείχνοντας πως είναι ένας πραγματικός Survivor.

«Το 2004 κατέβηκα στο Survivor Νο 2 με την μπλούζα της Κεφαλονιάς. Κατέβηκα σε ένα τόσο σκληρό ριάλιτι με ένα χέρι. Και μετά ξεκίνησε ο αθλητισμός. Παρακολούθησα τους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και εν συνεχεία βρήκα το άθλημά μου στην ξιφασκία. Βάζω στόχους και προσπαθώ να τους πετύχω», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Inkefalonia 89,2.

Τι έκανε στο Survivor; Οι πρώτες του στιγμές ήταν αρκετά δύσκολες και είναι λογικό. Φανταστείτε πως το πρώτο αγώνισμα στο οποίο κλήθηκε να πάρει μέρος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ήταν ο δοκός ισορροπίας. Εκεί δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη η αντίπαλοι ομάδα και οι συμπαίκτες του να αποφασίσουν να τον εξαιρέσουν από το επόμενο κρίσιμο αγώνισμα.

Ο Γεράσιμος μπορεί αρχικά να στεναχωρήθηκε, αλλά πτοήθηκε. Έσφιξε τα δόντια και έδωσε τις μάχες ου στο ριάλιτι, καταφέρνοντας μάλιστα να βγάλει εκτός τουλάχιστον επτά αντιπάλους του, πριν αποχωρήσει και επιστρέψει στην Αθήνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA