Μενού
  • Α-
  • Α+

Γεια χαρά σε όλους και καλώς ήρθατε σε ένα ακόμη Τηλεκοντρόλ. Τι έχουμε σήμερα; Από τηλεοπτικά παρασκήνια, μέχρι νέα πρότζεκτ που έρχονται και προκαλούν ερωτήματα. Για κοπιάστε.

Διαβάστε ακόμη: Το παρασκήνιο με τον Μπόμπαινα στο MasterChef και το συμβόλαιο χιλιάδων ευρώ για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Τι περιμένουμε να δούμε στο Love Island

Όπως έχουμε ήδη γράψει εδώ και καιρό, το Love Island θα είναι το πρόγραμμα που θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ στο πρώτο μισό της νέας σεζόν και θα αντικαταστήσει το Big Brother, που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα δύο τελευταία χρόνια. Όσον αφορά το κόνσεπτ του νέου ριάλιτι, θα δούμε αρκετά νέα και ωραία άτομα (άνδρες και γυναίκες) να ταξιδεύουν σε κάποιον εξωτικό προορισμό και ζώντας μέσα στη χλιδή θα αναζητήσουν το ταίρι τoυς.

Το παιχνίδι έχει στοιχεία από Power of Love, αλλά και ένα κομμάτι με δοκιμασίες, πολύ πιο διασκεδαστικές και χαλαρές σε σχέσεις με το Survivor. Ωστόσο το κεντρικό θέμα του είναι ο έρωτας. Έτσι, όποιος μένει χωρίς ταίρι θα αποχωρεί. Τι σημαίνει αυτό; Ετοιμαστείτε για... ακραία σκηνικά. Για όποιον έχει παρακολουθήσει τις ξένες εκδοχές καταλαβαίνει πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε.

Το ΕΣΡ σίγουρα θα είναι σε ετοιμότητα. Εδώ είδαμε στο Big Brother τα πράγματα να ξεφεύγουν, γι' αυτό οι άνθρωποι στον ΣΚΑΪ θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί με το τι θα προβάλλεται on camera. Παράλληλα, είδαμε πως ξεκίνησε να προβάλλεται και το πρώτο τρέιλερ του ριάλιτι με ένα casting call. Εκεί είδαμε μπικίνι, παραλίες, μαγιό, ερωτική διάθεση, ηλιoκαμένα σώματα. Αυτό είναι άλλωστε το Love Island.

Πού θα δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

https://www.instagram.com/p/CcncpyMMYKF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε νέο κανάλι πιθανότατα θα δούμε τη νέα σεζόν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει προτείνει ένα νέο κόνσπετ στο κανάλι του ΑΝΤ1 και οι άνθρωποι του σταθμού εξετάζουν τις επιλογές τους. Μένει να δούμε αν τελικά θα γίνει ο «γάμος» και θα προχωρήσει αυτή η συνεργασία. Είναι άλλωστε εκεί και η πολύ καλή της φίλη και συνεργάτρια, Έλενα Χριστοπούλου.

Η νέα σειρά του Ατζούν στον ΣΚΑΪ

Για πρώτη φορά τη νέα σεζόν θα δούμε και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να επενδύει στη μυθοπλασία και όχι σε κάποιο σόου ή ριάλιτι. Η σειρά της εταιρείας παραγωγής του που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ θα ονομάζεται «ΣτΟργή» με την Μαρία Ναυπλιώτου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα επικεντρώνεται σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, ένα θέμα αρκετά επίκαιρο στη χώρα μας.

H αμηχανία της Αμάντα σε ερώτηση στη Eurovision

https://www.instagram.com/p/CdJWse6I8u0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κλείνουμε το σημερινό Τηλεκοντρόλ με ένα θέμα από τη Eurovision. Κοντοζυγώνει άλλωστε η ώρα που θα δούμε την Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή του Τορίνο. Λίγες ημέρες πριν και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η Ελληνίδα εκπρόσωπος δέχθηκε μία ερώτηση που την έφερε σε αμηχανία.

«Είσαι Ελληνίδα αλλά και Νορβηγίδα. Κάποιες από τις προκατόχους σου δεν ήταν επίσης 100% Ελληνίδες, ήταν από Καναδά, Ολλανδία. Τι πιστεύεις για αυτή τη στρατηγική να φέρνουν πίσω οι διοργανωτές Ελληνίδες από όλον τον κόσμο;» ρώτησε ο ρεπόρτερ. Η απάντησή ήρθε από την εκπρόσωπό της, η οποία τόνισε πως η Αμάντα επιλέχθηκε χάρη στο ταλέντο της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA