Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο παρουσιαστής του BBC Χιούι Έντουαρτς εκτός από διάσημος δημοσιογράφος που καταγράφει εδώ και χρόνια μια εξαιρετική πορεία στα μίντια, κατάφερε να κλέψει τα φώ τα της δημοσιότητας και να γίνει viral και για ένα λόγο που δεν είχε να κάνει και τόσο με τις επαγγελματικές του αρετές! Συγκεκριμένα, η κάμερα τον έκανε «τσακωτό» να αποτελειώνει το πρωινό του και όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος... απολάμβανε ένα κρουασάν.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: «Καρφιά» κατά του Survivor - «Σαπίλα είναι, οι παίκτες δεν μπορούν άλλο, ας γυρίσουν»

Η κάμερα επέστρεψε λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο με τον Έντουαρτς να μην έχει προλάβει να φάει το κρουασάν του και να μασάει ένα μέρος αυτού που είχε απομείνει στο στόμα του. Εκείνος, αντί να προσπαθήσει να μην γίνει αντιληπτό στο κοινό, έδειξε... άνετος και άρχισε να σκουπίζει τα χείλη του, ενώ απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό είπε: «Θα παραδεχτώ πως έτρωγα το κρουασάν μου, μόλις το τελείωσα, ντρέπομαι που το λέω αλλά ορίστε! Είναι είκοσι λεπτά πριν από τις 6 το πρωί!».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA