Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να σχολιάσει αρνητικά τηλεοπτικά προγράμματα ακόμα και αν αυτά προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ όπου παρουσιάζει ο ίδιος το Καλό Μεσημεράκι. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Στο στόχαστρο του παρουσιαστή το μεσημέρι της Τρίτης (10/5) μπήκε για ακόμα μία φορά το Survivor για το οποίο είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι μάλλον ήρθε η ώρα να ρίξει τίτλους τέλους δεδομένου ότι τα νεύρα των παικτών φαίνεται να έχουν διαλυθεί ύστερα από τις εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια.

«Σαπίλα είναι, αλλά έχει μεγάλο ποσοστό θεωρώ γιατί κάπως τους ξύνει. Ο άλλος εχθές δεν έσπασε όλα τα παιχνίδια; Είδα Κατερίνα Καινούργιου, δεν ντρέπομαι. Και γιατί; Δεν ντρέπομαι. Είδα ότι το παιδί τα έκανε ρημαδιό και πήρε μια ποινή. Μα, διώξτε τους, κλείστε το αρχικά! Παιδιά, ακούστε, είναι ένα κοινωνικό πείραμα και έχει βγει το αποτέλεσμα. Οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν μπορούν άλλο. Δηλαδή είναι μάλλον πολλά τα νεύρα τους».

Εγώ δηλαδή πόσες φορές έχω χάσει εδώ πέρα και δεν έχω σπάσει, ας πούμε, το σκηνικό; Που θα μπορούσα. Δύο ναι. Γιατί όμως, τρώω, κάνω το μπάνιο μου, πάω σπίτι μου και ξανάρχομαι. Ο άλλος που είναι εκεί πέρα τρελαίνεται.

Εγώ θεωρώ ότι σιγά σιγά ας γυρίσουν σπίτι τους. Ας κάνουν μια τελευταία βουτιά. Δεν είναι πια. Είναι πολύ το πράγμα. Είναι πάρα πολλή η ένταση και ο θυμός. Ήρθε και ο άλλος από το αεροδρόμιο και τους έκανε και εντύπωση που δεν μίλησε καν. Εδώ δεν τα παίζετε και το είδα στα άλλα κανάλια», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια της ενότητας της Χρυσής Τηλεόρασης, πετώντας ταυτόχρονα με πλάγιο τρόπο τα «καρφάκια» του στον ΣΚΑΪ γενικότερα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA