Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Βίκυ Μιχαλονάκου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το θρυλικό Ερωτοδικείο που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, για ποιο λόγο απέχει η ίδια, για το αίτημα φιλίας του Αλέν Ντελόν στο Facebook που απέρριψε και αποκαλύπτει για ποιο λόγο την απογοήτευσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ όταν τη συνάντησε από κοντά.

Διαβάστε ακόμη: Η μεγάλη μάχη των τηλεοπτικών μαγείρων ενόψει της νέας σεζόν

«Δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω και να αναμασώ τα ίδια και τα ίδια. Δεν με ενδιαφέρει τέτοιου είδους έκθεση και δημοσιότητα. Έχει χαθεί η μαγεία από την τηλεόραση και έχουν φύγει οι μεγάλοι δάσκαλοι της δημοσιογραφίας. Η είδηση έγινε προϊόν, fake news και lifestyle», εξήγησε η Βίκυ Μιχαλονάκου.

«Το Ερωτοδικείο δεν ήταν cult, ήταν μία σουρεάλ εκπομπή. Κάποιοι προσέγγισαν αυτό το εγχείρημα μου καγχάζοντας τα πρόσωπα, τους πρωταγωνιστές του Ερωτοδικείου. Το περιθώριο δεν είναι τίποτα άλλο παρά η άλλη όψη του καθρέφτη που κοιτάζονται ναρκισσιστικά όλοι όσοι το αποδοκιμάζουν. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, πάρα μόνο για τα "ναι" που είπα σε ορισμένους ανθρώπους που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Το Ερωτοδικείο ήταν τόσο προχωρημένο που το αγκάλιασαν όλα τα ξένα κανάλια και είχα πολλές προτάσεις για να κάνω ένα σόου με βάση το Ερωτοδικείο σε αμερικανικό κανάλι. Δεν έκανα το σόου, γιατί ο γιος μου ήταν μικρός και δεν ήθελα να εγκαταλείψει το περιβάλλον του για να στήνω εγώ την καριέρα μου. Θα ήταν υπερβολικό και εγωκεντρικό εκ μέρους μου», είπε για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Ερωτοδικείο.

Όσον αφορά το αίτημα φιλίας που δέχτηκε από τον Αλέν Ντελόν, η Βίκυ Μιχαλονάκου ανέφερε ότι «Επικοινώνησα με την πρεσβεία και αφού επικύρωσα την πιστότητα του λογαριασμού, του έστειλα ένα μήνυμα και τον ρώτησα γιατί με επέλεξε. Εκείνος μου απάντησε ότι στο τέλος του βίου μου, ψάχνει κάποιες προσωπικότητες και ότι με έχει παρακολουθήσει. Λίγο αργότερα τον διέγραψα. "Είναι δυνατόν να έχετε φίλο έναν ακραίο εθνικιστή;»" και τον διέγραψα.

Τέλος αποκάλυψε πως όταν στο παρελθόν πήρε συνέντευξη από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η εικόνα της την απογοήτευσε και εξήγησε και τον λόγο. 

«Συνάντησα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ όταν έκανε περιοδεία για μία εκστρατεία κατά του AIDS. Με απογοήτευσε σαν εικόνα γιατί δεν είχε καμία σχέση με τη μυθική, χολιγουντιανή της εικόνα. Ήμουν η πρώτη που πήρα συνέντευξη από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και όλα τα διεθνή συνεργεία την κατέγραψαν μόνο που η ΕΡΤ δεν ήταν εκεί. Είχε πάει σε μία λαϊκή τραγουδίστρια και έμενα με κατέγραψαν τα διεθνή κανάλια», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Μιχαλονάκου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA