Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα κατάφερε η Αμάντα Γεωργιάδη στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision. Το «Die Together» πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 14 Μαΐου κι εκεί ελπίζουμε για το καλύτερο. Για να μην «ανοιχτούμε», όμως, στο συγκεκριμένο θέμα, στο σημερινό Τηλεκοντρόλ πρώτο λόγο έχει η μαγειρική. 

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Τα μέλη της ελληνικής κριτικής επιτροπής - Πρόεδρος η Βικτώρια Χαλκίτη

Η τηλεθέαση του Ημιτελικού της Eurovision

https://www.instagram.com/p/CdZAZjINpvi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν φτάσουμε, όμως, εκεί να κάνουμε ένα πέρασμα από τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε ο διαγωνισμός της Eurovision το βράδυ της Τρίτης (10/5). Ο πρώτος ημιτελικός, λοιπόν, έφτασε σε μέσο όρο το 13,8% στο γενικό σύνολο και 17,8% στο δυναμικό κοινό.

Στο γενικό σύνολο, η Γη της Ελιάς είχε μέσο όρο 23,9% και ακολούθησε ο Σασμός με 23,8%. Το Survivor σημείωσε 18,3%, ο Εκατομμυριούχος 18,1%, οι Άγριες Μέλισσες 15,6%, το MasterChef 10,8% και η Σκοτεινή Θάλασσα 10,6%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο Σασμός είχε 21,8%, ενώ ο Εκατομμυριούχος ακολούθησε με 18%. Η Γη της Ελιάς βρέθηκε στο 17,2%, το Survivor στο 16,8%, οι Άγριες Μέλισσες στο 14,6% και το MasterChef στο 14,1%.

Η τηλε-μαγειρική «μάχη» της νέας σεζόν 

https://www.instagram.com/p/CcA8gD5sJcI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μεγάλο ενδιαφέρον τώρα θα έχει η «μάχη» που θα γίνει στις κουζίνες των τηλεοπτικών στούντιο ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Άλλωστε η στήλη της μαγειρικής είναι από τις πλέον επιτυχημένες των πρωινών εκπομπών, έτσι κάθε πρότζεκτ προσδοκά να έχει στο ρόστερ του κι έναν ιδιαίτερα αγαπητό σεφ

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποτελεί ένα από τα top ονόματα στο χώρο. Η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται και σύμφωνα με πληροφορίες τη διεκδικεί στενά ο ΑΝΤ1, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Εκεί υπάρχει ο Πέτρος Συρίγος, ο οποίος μένει να δούμε πού θα πάει σε περίπτωση που έρθει η Μπαρμπαρίγου.

Ο νούμερο ένα σεφ στο Instagram είναι φυσικά ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος έχει τη δική του εκπομπή στον Alpha και δεν φαίνεται να επηρεάζεται από κάτι. Μια άλλη μαγείρισσα του καναλιού, όμως, η Κατερίνα Λένη, την οποία βλέπαμε στη «Super Κατερίνα», σταματά τη συνεργασία της και αναζητεί αλλού την επόμενη κουζίνα της. 

https://www.instagram.com/p/CVDGjjQI2kS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου που βλέπαμε στο Love It ίσως μείνει στον αέρα, αν τελικά αποχωρήσει από το ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου, εκτός κι αν στον σταθμό φροντίσουν να τον αξιοποιήσουν σε κάποιο άλλο πρότζεκτ. Στο MEGA τώρα και την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα υπάρχει ο Τίμος Ζαχαράτος, ωστόσο μένει να δούμε τι θα γίνει και με την περίπτωση του Απόστολου Ρουβά, του πρώτου σεφ της εκπομπής, όταν αυτός αποχωρήσει από το Survivor. Έχει κερδίσει άλλωστε τη συμπάθεια του κόσμου και τα κανάλια θα τον διεκδικήσουν.

https://www.instagram.com/p/CQgzVgbl9ia/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλος, στο OPEN βλέπουμε τον Κυριάκο Μελά, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», ενώ αμετακίνητοι φαίνεται να είναι και οι εξαιρετικοί Master Chefs του Star, Σταύρος Βαρθαλίτης και Παύλος Χάπιλλος στο Breakfast @Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA