Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο των χρηστών σε Instagram και Twitter βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία με τον σκύλο του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος είχε ξαπλώσει μπροστά της.

Διαβάστε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ατύχημα στον «αέρα» του Happy Day - Ξηλώθηκε το φόρεμά της

Το γεγονός, όμως, ότι στη φωτογραφία η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαινόταν να ακουμπάει τα πόδια της στην πλάτη του σκύλου ήταν αρκετό για να εξοργίσει τους χρήστες, οι οποίοι «έκραξαν» την παρουσιάστρια του Happy Day.

«Ο αρκουδάκος μας επέλεξε να αράξει κοντά μου σήμερα! Καλημέρα», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία όταν είδε τη «βροχή» αρνητικών σχολίων στο προφίλ της, απάντησε πως «τον αρκούδο τον λατρεύουμε! Είναι η μασκότ μας», χωρίς, όμως, να κατορθώνει να ηρεμήσει τις αντιδράσεις. 

Με τη σειρά του και ο Δημήτρης Παπανώτας, προσπάθησε να την υπερασπιστεί, γράφοντας: «Η Σταματίνα λατρεύει τον Αρκούδο μας, αλλά κι εκείνος την υπεραγαπάει. Γι' αυτό άραξε μπροστά της. Κι όπως βλέπετε, όσοι ξέρετε από σκυλιά, ο Αρκούδος χαμογελάει...».

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν ήταν αρκετό για να κασθησυχάσει τους χρήστες σε Instagram Twitter με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή να κατεβάσει την εν λόγω φωτογραφία από το προφίλ της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA