Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα αποκαλυπτικό ατύχημα είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τρίτης (10/5) όταν το φόρεμά της ξηλώθηκε στο σημείο του στήθους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε την εκπομπή με τους συνεργάτες της όμως να μην χάνουν την ευκαιρία να την πειράξουν.

Διαβάστε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ετσι σχολίασε την παραίτηση του Κώστα Κωστόπουλου από τον «Σασμό» μετά την καταγγελία για βιασμό

«Ποιπόν, παιδάκια, για να μην κεράσουμε κάτι, πάμε να δούμε Survivor» είπε η παρουσιάστρια ενώ ακουγόταν το τραγούδι του Θάνου Πετρέλη «Κερνάω». «Το στοίχημα το δίνει μόλις 1,50» είπε με χιούμορ ο Κώστας Φραγκολιάς, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε στην κίνηση της παρουσιάστριας να καλύψει το σημείο με το χαρτί που κρατούσε. «Βάζεις το χαρτί και λες να μην κεράσεις;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος.

«Να πάω να αλλάξω ρούχα να μην έχω αυτό το άγχος παιδιά; Ξηλώθηκε. Να με ξαναράψει η Μαριλού… Να ξηλώθηκε, τι νομίζετε ότι θέλω να βγαίνω υπερχυμώδης και υπερεκρηκτική; Να η κλωστή» εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA