Μενού
  • Α-
  • Α+

The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά μεταφέρθηκε στην prime time ζώνη του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ και οι τέσσερις κριτές – ντετέκτιβ, Νίκος Μουτσινάς, Αθηνά Οικονομάκου, Θοδωρής Μαραντίνης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κλήθηκαν για άλλη μια φορά να μαντέψουν ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Βρισηίδα, Μαρτίκας «γιορτάζουν» την αποχώρηση Καραγκούνια - Νέος απαιτητικός στίβος μάχης

Μάλιστα, υπήρξε και νέα «δροσερή» προσθήκη στο σόου, το Παγωτό που ήρθε για να τους μπερδέψει ακόμα περισσότερο. 

«Ακούστε πώς θα κάνετε το τέλειο σπιτικό παγωτό! Αρχικά θα χρειαστούμε γάλα, καρύδας κατά προτίμηση. Στη συνέχεια προσθέτουμε, όχι μπισκότα φυσικά, αλλά υπέροχους και υγιεινούς ξηρούς καρπούς. Ασφαλώς και ζάχαρη. Χρόνος προετοιμασίας, από ότι μου έχουν πει, 10 λεπτά. Και ξέρετε με τι συνοδεύεται τέλεια το παγωτό; Με γλυκό περγαμόντο. Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει», ανέφερε το Παγωτό στην εισαγωγή του και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Από όλους τους παίκτες, τις λιγότερες θετικές ψήφους το βράδυ του Σαββάτου (21/5) συγκέντρωσε η Μαργαρίτα με αποτέλεσμα να πρέπει να αποκαλυφθεί σε κοινό και κριτές.

Έτσι, έβγαλε τη μάσκα και πίσω από αυτή κρυβόταν ο παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεϊτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA