Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής (22/5) Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου δεν κρύβουν τη χαρά τους που αποχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας στο τελευταίο επεισόδιο. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ύπουλη δύναμη, δεν αξίζει στον Αρη Σοϊλέδη να κερδίσει»

«Ήταν τόση η χαρά που είναι μία στιγμή που ίσως, να μην ξεχάσω», θα πει μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου θα δηλώσει «επιτέλους, τόσο ανακουφισμένη». 

Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν σε ένα νέο απαιτητικό στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και μένει να δούμε ποια ομάδα θα κληθεί να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη.

Να θυμίσουμε ότι για την Κόκκινη ομάδα έχει ενεργοποιηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ο κανόνας των δύο δεδομένου ότι έχει μόνο δύο κοπέλες, τη Μαίη και τη Στέλλα, οι οποίες δεν μπορούν να ψηφιστούν μέχρι να μείνουν δύο κοπέλες και στην Μπλε ομάδα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA