Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εβδομάδα ξεκίνησε δυνατά, με τη Δευτέρα να φέρνει εξελίξεις σε πολλά τηλεοπτικά πλατό. Οι μεταγραφές στα κανάλια συνεχίζονται και στο Τηλεκοντρόλ, έχουμε όλα τα φρέσκα νέα που θα μας απασχολήσουν και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Κόντρα Σοϊλέδη με Τάλα και Μαρτίκα - Η αλλαγή στην ατομική ασυλία, υποψήφιος ο Εμμανουήλ

Οι αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις σε NOVA και Cosmote TV

Όπως γράψαμε και πρόσφατα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός άλλαξε τηλεοπτική στέγη και ύστερα από την πολυετή «φιλοξενία» της στα κανάλια της Novasports περνά στην Cosmote Sport. Η Cosmote TV ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με την πειραϊκή ΠΑΕ για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή έως το 2025 σε ό,τι αφορά στους εντός έδρας αγώνες των «ερυθρόλευκων» στην Super League.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, όμως, οι συνδρομητές στα κανάλια της Cosmote TV θα απολαμβάνουν τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες εμπορικών ομάδων, την πλειονότητα των αγώνων του πρωταθλήματος της Super League (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ κ.ά.) μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.ά.), το Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) αλλά και το πρωτάθλημα του NBA.

Από την άλλη πλευρά, η NOVA θα έχει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο το ισχυρό της χαρτί θα είναι η Premier League, τους αγώνες της οποίας θα προβάλλει για τα επόμενα έξι χρόνια. Παράλληλα, θα έχει τα δικαιώματα των La Liga και La Liga 2, της Bundesliga 1 & 2, της Ligue 1, του UEFA Nations League, με τα προκριματικά της Εθνικής Ομάδας, και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, με τα Προκριματικά της Εθνικής Ομάδας. Στο μπάσκετ έχει φυσικά τα δικαιώματα της Euroleague.

Τέλος η Μαρία Αναστασοπούλου από τον ΣΚΑΪ

Ακουγόταν εδώ και καιρό, αλλά τώρα φαίνεται πως γίνεται σιγά σιγά δεδομένο πως η Μαρία Αναστασοπούλου θα αποχωρήσει από το κανάλι του ΣΚΑΪ στο τέλος της σεζόν. Η έμπειρη δημοσιογράφος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό με τη διοίκηση του σταθμού για το πρότζεκτ που θα αναλάβει από το φθινόπωρο, ωστόσο δεν κατέληξε σε κάποια συμφωνία. Εκείνη από την πλευρά της επιθυμούσε να αναλάβει μόνη της την παρουσίαση μιας εκπομπής, ενώ ο σταθμός επιθυμεί να τη δει σε «δίδυμο» με κάποιον άλλο παρουσιαστή.

Κάπου εδώ να πούμε ότι η Μαρία Αναστασοπούλου «πολιορκείται» κι από άλλα κανάλια, με τον ΑΝΤ1 να αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο φαβορί για να την αποκτήσει. Για ποια θέση; Πιθανότατα για συμπαρουσιάστρια δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Γάλλος επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Απ' ότι φαίνεται οι θαμαστές του Γιώργου Γάλλου, θα τον δουν ξανά στον ΑΝΤ1. Όχι μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», η οποία ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αλλά στον πρωταγωνιστικό ρόλο του νέου σίριαλ που φέρνουν στον σταθμό η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, το οποίο έχει προσωρινό τίτλο το «Μάγισσα». Η σειρά θα είναι εποχής, θα έχει αστυνομικό περιεχόμενο και θα τοποθετείται χρονικά γύρω στο 1800. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο της περιμένουμε με αγωνία.

Η νέα εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μια χαρά τα πήγε στο «Κάτι Ξαναψήνεται» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έτσι ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως της δίνει το «πράσινο φως» για ένα πρότζεκτ που το γνωρίζει καλά και μάλιστα της ταιριάζει απόλυτα. Ο λόγος για την παρουσίαση του My Style Rocks, της απογευματινής εκπομπής μόδας, η οποία θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του καναλιού από το φετινό φθινόπωρο. Τα απογεύματα ανήκουν στην Queen Dina.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA