Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι απογοητευμένη με την κόκκινη ομάδα στο Survivor και υποστηρίζει πως προσπαθούν να της σπιλώσουν το όνομά της γιατί την συμπαθεί το κοινό. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Ποζάρει topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte

«Ελπίζω αυτήν τη φορά ο κόκκινος πάγκος να είναι πιο ήρεμος με την πάρτη μου, διότι τελευταία ψάχνονται με το καθετί που θα πω. Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά, να μου σπιλώσουν το όνομα γιατί ξεκινά το ατομικό και ξέρουν πως έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό κι ότι είμαι μια παίκτρια που αγαπά το κοινό από ότι έχουν καταλάβει. Ελπίζω σήμερα να είναι πιο ήρεμοι απέναντί μου γιατί χωρίς να κάνω τίποτα, μου επιτίθενται» ανέφερε η Βρισηίδα, που νιώθει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των συμπαικτών της στο Survivor.

«Ό,τι και να κάνω θέλουν να μου βρωμίσουν το όνομα γιατί ξέρουν πως έξω έχω καλό όνομα. Να δω πως θα απαντήσουν στην ησυχία μου αυτή την φορά γιατί αλλιώς αυτοί θα εκτεθούν… Δεν κάνω ποτέ κάτι έτσι, δεν είμαι τρελή» συμπλήρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA