Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte ρίχνουν λάδι στη φωτιά με τη νέα τους φωτογραφία. Τους τελευταίους μήνες οι φήμες πως η ηθοποιός και ο τράπερ είναι ζευγάρι έχουν «φουντώσει».

Διαβάστε ακόμη: Δίκη Johnny Depp - Amber Heard: «Δεν θα μπορέσει να πληρώσει την αποζημίωση» λέει η δικηγόρος της ηθοποιού

Ούτε η Μαρία Σολωμού ούτε ο Mente Fuerte έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, ωστόσο το εξώφυλλο του νέου δίσκου του τράπερ, έριξε λάδι στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Σε αυτό η Μαρία Σολωμού ποζάρει στην αγκαλιά του Mente Fuerte και μάλιστα topless ενώ το σχετικό στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε και στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσφατα η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του ANT1 κι όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Mente Fuerte απάντησε: «Μπορούν να λένε διάφορα και να γράφουν διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Κι επίσης έχω και πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο. Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει. Εν πάσει περιπτώσει δε θα έλεγα… Επίσης, δε θα έκανα άλλο παιδί σε καμία περίπτωση, μου έφτασε το δικό μου. Είναι 17 χρονών τώρα κι έχει συμπεριφορά 25αρη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA