Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ριζικές αλλαγές επιστρέφει στο STAR το GNTM και η Βίκυ Καγιά θα βρίσκεται ξανά στο ριάλιτι μόδας. Οι κριτές Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Αγγελος Μπράτης αποχώρησαν και η παραγωγή προχώρησε στη σύνθεση νέας κριτικής επιτροπής. 

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Είχα πει στην Ιωάννα Μαλέσκου πως έβγαζε... ξινίλα

Δίπλα στην Βίκυ Καγιά θα δούμε τον Γιώργο Καράβα ο οποίος την περσινή σεζόν ξεχώρισε από τη θέση του κριτή, ενώ μαζί τους θα είναι ο Τάσος Σοφρωνίου. Σύμφωνα με το Open Weekend, ο Τάσος Σοφρωνίου είναι το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής. Ο γνωστός fashion entrepreneur σύντομα ξεκινά γυρίσματα δίπλα στην Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα για το GNTM 5. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει δοκιμαστικό για το ριάλιτι ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Λάκη Γαβαλά για κριτή. Στο GNTM 5 θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες από 18 έως 88 ετών. 

Ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε πριν χρόνια στο Next Top Model, όταν προβαλλόταν στον ΑΝΤ1. Επίσης πέρυσι είχε κάνει guest εμφάνιση στο GNTM. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA