Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη. Μετά την προβολή με τις δηλώσεις της ξανθιάς παρουσιάστριας, η Ναταλία Γερμανού μίλησε ανοιχτά για την Ιωάννα Μαλέσκου την οποία πέρσι το καλοκαίρι είχε την ευκαιρία να την γνωρίσει καλύτερα. 

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Πόζαρε με κόκκινο μαγιό στο Instagram

«Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να χαλαρώσουμε. Ανοίξαμε λίγο τις καρδιές μας και της είπα πως κάποιες φορές φαίνεται…στημένη, βγάζει μια ξινίλα. Είχε την ευκαιρία να μου πει κάποια πράγματα και να δω την Ιωάννα άφιλτρη και δεν εννοώ τα φίλτρα που βάζουμε στις φωτογραφίες, γιατί η Ιωάννα δεν χρησιμοποιεί και φίλτρα», είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Είναι διαφορετική στη ζωή της, δεν ξέρω τι συνέβη στον ΣΚΑΙ και εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα μοντέλο ενδυματολογικό, γενικώς παρουσιαστικό το οποίο δεν της ταίριαξε και πολύ, αν θέλετε την γνώμη μου. Είναι πολύ πιο δυνατή, χαμογελαστή και χαριτωμένη στην κανονική της ζωή», είπε η Ναταλία Γερμανού για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA