Μενού
  • Α-
  • Α+

Απρόβλεπτο αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor αφού σήμερα Δευτέρα (13/6) είναι η πρώτη φορά που οι οκτώ παίκτες θα αγωνιστούν - όχι πλέον ανά ομάδες, αλλά - ατομικά, ώστε να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία και κατ’ επέκταση την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Επέστρεψε στην Ελλάδα - Το μήνυμα που έστειλε στην πρώτη της ανάρτηση

Την αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού ανακοίνωσε την Κυριακή (12/6) ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες θα αγωνίζονται ανά ομάδες μόνο για τα υπόλοιπα έπαθλα και όχι για την ασυλία με τους παίκτες να κατενθουσιάζονται στην ιδέα ότι πλέον ο καθένας μπορεί να φτιάξει μόνος την τύχη του στο Survivor. 

Εξάλλου, το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει στην τελική του ευθεία αφού μόλις τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από το μεγάλο τελικό όπου θα μάθουμε ποιος ή ποια θα είναι ο νικητής ή η νικήτρια του φετινού κύκλου. 

Τώρα όσον αφορά τον αποψινό αγώνα ασυλίας, σύμφωνα με τα spoilers, ο Άρης Σοϊλέδης είναι αυτός που φέρεται να κερδίζει και έτσι, θα είναι εκείνος που θα βγει εκτός ψηφοφορίας και δε θα μπορεί να ψηφιστεί από τους υπόλοιπους παίκτες στο Συμβούλιο του Νησιού.

Εκεί, σύμφωνα πάλι με τα spoilers, ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι αυτός που θα βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από την κάλπη, καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ και βγαίνοντας για ενδέκατη φορά υποψήφιος στο φετινό Survivor.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA