Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor την Πέμπτη (9/6) η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε την Κυριακή (12/6) στην Ελλάδα με τον φωτογραφικό φακό να αποθανατίζει την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν μαζί της ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Σε κόντρα πάλι Σοϊλέδης και Μαρτίκας - «Δεν έχω έρθει για να χάνω ή να το παίζω ήρωας»

Μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram μετά από σχεδόν 5,5 μήνες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους τη στήριξαν μέσα στο παιχνίδι, το οποίο χαρακτήρισε «εμπειρία ζωής».

«Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω. Το @survivorgreece πέρα από εμπειρία ζωής που επέλεξα να ζήσω, μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα και το καλύτερο ήταν ότι έμαθα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα. Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν όλα φαίνονται βουνό και πίστεψε με, ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω την απέραντη αγάπη του κόσμου και στήριξη που μου στέλνετε τόσο καιρό, μπορεί να μην το ήξερα παρά μόνο όταν έβγαινα υποψήφια. Αυτό, όμως, με έκανε πιο δυνατή. Να παλεύω για εσάς που πιστέψατε πιο πολύ από όσο είχα πιστέψει εγώ στο εαυτό μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία χάρη στο @survivorgreece, αλλά και σε εσάς που με κρατήσατε σχεδόν μέχρι και το τέλος. Η συμβουλή μου; !Never give up!», έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

https://www.instagram.com/p/Cet4DxdqT_y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει και μέσα από insta story τον κόσμο που τη στήριζε σε όλο το διάστημα παραμονής της στο Survivor, υποσχόμενη πως σιγά σιγά θα απαντήσει στα μηνύματα που έχει δεχτεί στα social media, ενώ υποσχέθηκε να μιλήσει για όλους και για όλα στις εκπομπές που θα βγει τις επόμενες ημέρες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA