Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής (19/6) στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τη δικηγόρο του 39χρονου προπονητή της ιστιοπλοΐας στον οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 13 ετών για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια σε βάρος αθλήτριας όταν ήταν 12 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Προπονητής ιστιοπλοΐας: Ξέσπασε η Σοφία Μπεκατώρου - «Μαύρη μέρα, η κοινωνία μας δεν ήταν έτοιμη»

«Ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή ομολόγησε τα πάντα σε σχέση με την ασέλγεια. Θεωρούσε ότι κάνει κάτι κακό, αλλά δε θεωρούσε ποτέ ότι υπάρχει βιασμός. Είχε τη συγκατάθεση των γονιών της ανήλικης, ήταν μια σχέση γνωστή στον Ωρωπό. Οι μάρτυρες είπαν ότι ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δεν επικροτούμε σε καμία περίπτωση σχέση ενηλίκου με ανήλικο. Αυτή η υπόθεση δεν ήταν υπόθεση βιασμού. Είναι υπόθεση κατάχρησης σε ασέλγεια, ορθώς κατηγορήθηκε για αυτό, και ορθώς εκτίει την ποινή του. Η σχέση με ανήλικο είναι απαγορευτική και δεν μπορεί να έχει συναίνεση. Για αυτόν, η σχέση αυτή με την κοπέλα ήταν μια σχέση αγάπης. Ανεξάρτητα από το πώς εκείνη τη μετέφρασε εκ των υστέρων», είπε αρχικά η δικηγόρος του 39χρονου, Βάσω Πανταζή. 

Επεσήμανε ότι «για εμάς το θέμα όλο ήταν ο βιασμός. Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για όσα έκανε, για αυτό και εκτίει ποινή κάθειρξης. Ο 39χρονος δε μετανιώνει για αυτά που έχει αισθανθεί. Ξεκαθάρισε ότι έχει μετανιώσει για τη σχέση, αλλά όχι για όσα ένιωσε. Λέγαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν ασκήθηκε βία. Έπρεπε να περιμένει να ενηλικιωθεί.. Δεν είναι μια υπόθεση σαν όλες τις άλλες».

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω έφεραν το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία φανερά φορτισμένη απάντησε:

«Πώς στα ξαφνικά υποτιμούμε αυτό που έχει συμβεί, την ασέλγεια σε ανήλικο; Εγώ δεν ξέρω γιατί τη θεωρούμε λιγότερο κακή από το βιασμό. Τι είναι χειρότερο είναι λίγο υποκειμενικό. Μισό λεπτό γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Αυτοί όλοι οι άνθρωποι που ασελγούν στα παιδιά, νομίζουν ότι τους δίνουν αγάπη; Τι εννοείτε; Μας συγχωρείτε επειδή έχουμε παιδιά σε αυτήν την ηλικία, δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε κυρία Πανταζή θα λέμε ότι είναι παιδί γιατί είναι παιδί. Δεν θα κάτσουμε να το διαπραγματευτούμε σε καμία περίπτωση. Ίσως το παίρνω πιο προσωπικά από ό,τι θα έπρεπε και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Να ακούω να λέει ότι είμαι περήφανος δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτήν τη στιγμή. Εκατό άνθρωποι γνώριζαν ότι ασελγούσε πάνω του και δεν μιλούσε κανείς. Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι βιασμός, αλλά δεν υπάρχει κανένας χώρος για περηφάνια πουθενά. Ζητώ συγγνώμη κι από εσάς κι από τους τηλεθεατές για την ταραχή μου. Με πείραξε πολύ αυτό το θέμα», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA