Μενού
  • Α-
  • Α+

H ηθοποιός της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και Πρόεδρος του ΕΟΤ, Αντζελα Γκερέκου, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποδεχτεί την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και να ενταχθεί στη δραματική σειρά του Mega, ωστόσο, έκανε αναφορά στους 11 μήνες απώλειας του Τόλη Βοσκόπουλου.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Σπύρος Νικολαΐδης: Το άγνωστο παρασκήνιο της πρώτης ερωτικής σκηνής με την Αντζελα Γκερέκου

«Ηρθε η στιγμή και μέσα από τη θέση μου ως Πρόεδρος του ΕΟΤ, που έχω μια μεγαλύτερη ευελιξία και συνδέεται άμεσα (η σειρά) με την προβολή της χώρας μας, με την ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας, της Μάνης, μέσα από τη μυθοπλασία, να πω το «ναι» χωρίς αυτό να ενοχλήσει την αρμοδιότητα που έχω», δήλωσε η ηθοποιός, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του Κώστα Λασκαράτου, «Πολιτισμός και Εξωστρέφεια».

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια παραδέχτηκε ότι μέσα από τη «Γη της ελιάς» παίρνει ψυχολογική στήριξη, ενώ αναφέρθηκε και στον Τόλη Βοσκόπουλο. «Αυτή η σειρά είναι μια μεγάλη ψυχολογική στήριξη για εμένα, μαζί με τη δουλειά μου. Δημιουργική εργασιοθεραπεία σε μια δύσκολη περίοδο. Όσοι έχουν χάσει πολύ αγαπημένους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι. Αλλά θα βρούμε δύναμη και βρίσκουμε δύναμη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA