Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μου το είχε πει ο ίδιος και στη συνέχεια, έμαθα πως ισχύει. Συμβαίνει», είπε η Εμίλια Κλαρκ σε συνέντευξή της στο BBC, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι το sequel της σειράς «Game of Thrones» με τον Κιτ Χάρινγκτον ως «Τζον Σνόου» ετοιμάζεται. Η Εμίλια Κλαρκ, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Daenerys Targaryen στη δημοφιλή σειρά, δεν έχει θέση στη συγκεκριμένη σειρά, όπως ανέφερε. «Εγώ νομίζω πως τελείωσα με αυτή την υπόθεση», είπε γελώντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Διαβάστε ακόμη: Game Of Thrones - Kit Harington: Το HBO ετοιμάζει νέα spinoff σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζον Σνόου

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Και ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς φαντασίας, Τζ. Μάρτιν επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του blog του. «Ναι όντως, ετοιμάζουμε ένα σόου με τον Τζον Σνόου πρωταγωνιστή», έγραψε σε επίσημη ανακοίνωση.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες, σχετικά με τη σειρά. Ωστόσο, πιθανολογείται ότι στη σειρά θα συμμετάσχουν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί από το Game of Thrones, όπως η Μέισι Γουίλιαμς και η Σόφι Τέρνερ, που υποδύονται τα ετεροθαλή αδέρφια Άρια και Σάνσα Σταρκ, καθώς και ο Γκουέντολιν Κρίστι που έχει τον ρόλο του «Μπριέν του Ταρθ».

Στην όγδοη και τελευταία σεζόν, ο Τζον Σνόου ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Αίγκον Ταργκάριεν και συνειδητοποίησε, ότι ήταν ένας από τους πιθανούς κληρονόμους του Σιδερένιου Θρόνου. Στο τελευταίο επεισόδιο εξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε βόρεια του τείχους με τους Wildlings, με σκοπό να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA