Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κιτ Χάρινγκτον ετοιμάζεται να ενσαρκώσει ξανά το ρόλο του Τζον Σνόου με τον οποίο έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο στη νέα spinoff σειρά του Game of Thrones που φέρεται να ετοιμάζει το HBO, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. 

Διαβάστε ακόμη: Squid Game: Γίνεται ριάλιτι από τη Netflix - 456 παίκτες διεκδικούν 4,56 εκατ. δολάρια

Η νέα σειρά, η οποία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμα, θα λαμβάνει χώρα μετά το φινάλε του Game of Thrones οπότε δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιους άλλους αγαπημένους ήρωες, όπως η Άρια Σταρκ (Μέισι Γουίλιαμς) και η Σάνσα Σταρκ (Σόφι Τέρνερ), να επιστρέφουν. 

Να θυμίσουμε ότι στην τελευταία σεζόν ο Τζον Σνόου ανακάλυψε ότι το αληθινό του όνομα είναι Αίγκον Ταργκάριεν και ότι είναι ένας από τους πιθανούς κληρονόμους του Σιδερένιου Θρόνου, ενώ στο τελευταίο επεισόδιο εξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε βόρεια του τείχους με τους Wildlings, με σκοπό να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή.

Η συγκεκριμένη spinoff σειρά δεν είναι το μόνο project γύρω από το Game of Thrones, αφού στις 21 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα η prequel σειρά «House of Dragon», η οποία βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood του George R.R. Martin και θα μας ταξιδέψει 200 χρόνια στο παρελθόν και συγκεκριμένα, στον εμφύλιο πόλεμο των Ταργκάριεν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA