Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε τα όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον και την τηλεοπτική στέγη της την ερχόμενη σεζόν. «Δεν είμαι στα πολύ καλά μου, δεν ξέρω πού είμαι, τι κάνω» είπε. Με αφορμή ένα περιστατικό το οποίο έγινε στην κουζίνα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ANT1 με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το πιάτο που είχε ετοιμάσει η παρουσιάστρια τη Δευτέρα (4/7) βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. «Καλά εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου αυτές τις ημέρες. Βλέπω sites, βλέπω αυτά και λέω… “ρε παιδιά, δεν ξέρω κι εγώ πού είμαι και τι κάνω”» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Φεύγει οριστικά από τον ΑΝΤ1 με STAR και ΣΚΑΪ να την πολιορκούν - Οι πιθανοί αντικαταστάτες της

Όταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος της είπε, ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει τρελαθεί, εκείνη σχολίασε: «Κι εγώ αναρωτιέμαι. Κάθομαι έτσι, κοιτάζω το ταβάνι και λέω τι γίνεται; Δεν ήθελα να σχολιάσεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA