Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από 6 μήνες η ώρα του Ημιτελικού του φετινού Survivor, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι και θα μεταδοθεί απόψε Τρίτη (5/7) live στις 21.00 από τον ΣΚΑΪ, έφτασε.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου: Η έκπληξη που ετοιμάζουν για τον ημιτελικό

Η αγωνία για τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Μαίη Εμμανουηλίδου που διεκδικούν την ψήφο του κοινού για μια θέση στον ημιτελικό έφτασε με την πρώτη να μην κρύβει πως έχει άγχος να δει τι θα γίνει, ενώ η δεύτερη να λέει χαρακτηριστικά πως «ο κύκλος του Survivor σιγά σιγά κλείνει». 

Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης κέρδισαν στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/7) τις δύο ασυλίες και μαζί το εισιτήριο για τον Ημιτελικό. Ο πρώτος χαρακτηρίζει το ριάλιτι επιβίωσης «ο πιο δύσκολο και καλύτερο ταξίδι της ζωής μου», ενώ ο δεύτερος δηλώνει πως «αξίζω μια θέση στον τελικό του Survivor και θα την πάρω». 

Το σίγουρο είναι ότι ήδη από την αρχή του Ημιτελικού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποια παίκτρια αποχωρεί και έτσι, θα διαμορφωθεί η τελική τριάδα, ενώ το αποψινό live θα έχει πολλές εκπλήξεις και συγκίνηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA