Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor που θα προβληθεί απόψε το βράδυ (5/7), με τη διαδικασία να πραγματοποιείται επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι. Η αγωνία έχει ήδη «χτυπήσει κόκκινο» και οι τέσσερις φιναλίστ Αρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου και Στάθης Σχίζας αδημονούν για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, την παράσταση φαίνεται πώς θα κλέψουν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς ετοιμάζουν μία έκπληξη.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Σήμερα ο ημιτελικός - Οι τέσσερις φιναλίστ και η τελευταία αποχώρηση της χρονιάς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα, οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor έχουν ήδη φτάσει και βρίσκονται στη βίλα που τους φιλοξενεί, ενώ έχουν συναντήσει και τους συγγενείς τους. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ετοιμάζουν μία έκπληξη στον ημιτελικό κι έχει να κάνει με… γάμο.

Η Έλενα ανέφερε για την έκπληξη: «έχει να κάνει με γάμο μέχρι εκεί μπορώ να σας πω… έχει να κάνει με γάμο… Θα είναι έκπληξη και θα έρθει από ψηλά»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA