Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor ολοκληρώνεται απόψε Τετάρτη (6/7) με το μεγάλο τελικό να μεταδίδεται live από το Γαλάτσι και μέσα από τα διάφορα βίντεο που προβλήθηκαν, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν τα Συμβούλια του Νησιού, όπως δεν τα είχαν ξαναδεί.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Ανατροπή - Αυτός είναι το φαβορί για τον αποψινό μεγάλο τελικό

Συνήθως στο κάθε Συμβούλιο του Νησιού οι εντάσεις, ο εκνευρισμός και οι τσακωμοί χτυπούσαν «κόκκινο», αλλά απόψε είδαμε - για πρώτη φορά - ότι έπεφτε και πολύ γέλιο, πειράγματα μέχρι και φάρσα από πλευράς του Γιώργου Λιανού που παραλίγο να σκορπίσει εγκεφαλικά στους παίκτες. 

Σε ένα Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός «ανακοίνωσε» στους παίκτες πως στο παιχνίδι θα επιστρέψουν τρεις παίκτες που έχουν αποχωρήσει: ο Βαλάντης, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ελισάβετ Σπανού

Ο Λιανός ήταν ιδιαίτερα πειστικός, αλλά όταν είδε τα απορημένα βλέμματα των παικτών, τους οποίους μάλλον έλουσε κρύος ιδρώτας, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε γέλια οπότε και «προδόθηκε». Μάλλον τελικά τα καλύτερα δεν τα είδαμε ποτέ στην οθόνη μας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA