Μενού
  • Α-
  • Α+

Απόψε Τετάρτη (6/7) στις 21.00 ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του Survivor, ο οποίος θα προβληθεί live από τον ΣΚΑΪ και το έπαθλο των 100.000 ευρώ το διεκδικούν ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση και το μήνυμά της προς τις γυναίκες

Στο χθεσινό Ημιτελικό αποχώρησαν η Μαίη Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, με τον Άρη και τον Στάθη να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό και κάνοντας το φετινό Survivor ανδρική υπόθεση.

Πρόκειται για δύο δυνατούς παίκτες όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι οποίοι έχουν αποδείξει πως έχουν υποστηρικτές στο τηλεοπτικό κοινό και το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναμέτρησή τους δε θα είναι καθόλου εύκολη. 

Ο Άρης Σοϊλέδης θεωρούνταν εδώ και καιρό το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το φετινό Survivor, αλλά από την άλλη, ο Στάθης Σχίζας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σκληρός για να… αποχωρήσει, αφού όσες φορές είχε βγει υποψήφιος για αποχώρηση, δεν έδειξε να κινδυνεύει να βρεθεί εκτός παιχνιδιού. 

Στο Twitter, μάλιστα, σήμερα οι χρήστες έχουν δείξει μια σαφή προτίμησή στο πρόσωπό του μέσα από τα tweets τους, ενώ και τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη ανατροπή και ότι ο Στάθης Σχίζας θα είναι αυτός που θα νικήσει το φετινό Survivor. 

Μένει να δούμε εάν στην πράξη θα επιβεβαιωθούν τα παραπάνω ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι σε λίγες ώρες θα ξέρουμε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA