Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Κάρμεν Ρουγγέρη, μίλησε την Τετάρτη (13/7) στην εκπομπή «Love It» για το ρόλο της στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος», η οποία θα προβληθεί τη νέα σεζόν, για το χώρο της τηλεόρασης, ενώ αποκάλυψε πως στην τελευταία της τηλεοπτική δουλειά δεν ήταν ευχαριστημένη.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Πώς σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας την απόφαση - «Ένοχος μεν, ελεύθερος με αναστολή έξω» 

«Έχει κάτι ιδιαίτερο ο ρόλος μου και ήταν πάρα πολύ ωραία γραμμένα το σενάριο, τρομερή πλοκή και ο δικός μου ο ρόλος, ενώ είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα, θα είναι καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι από κάποιο δυστύχημα. Είμαι ευτυχισμένη όταν παίζω. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ευχαριστηθώ και να φτιάξω ένα ρόλο», δήλωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη για το ρόλο της στη σειρά «Γλυκάνισος». 

Σε ερώτηση εάν την έχει στενοχωρήσει ο χώρος της τηλεόρασης, εκείνη απάντησε πως «Δεν με έχει στενοχωρήσει καθόλου. Κατ’ αρχάς είμαι ευγνώμων γιατί με έχει βοηθήσει για αυτά που κάνω για τα παιδιά. Θα μιλήσω εδώ για το ρόλο, αλλά και για αυτά που κάνω για τα παιδιά και με ενδιαφέρει πάνω από όλα. Απλά κάποιες φορές αν δεν σου αρέσει το σενάριο, στενοχωριέσαι να υπηρετείς ένα σενάριο που δεν σου αρέσει. Αυτήν τη φορά μου αρέσει κι είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Εξήγησε πως «στην τελευταία δουλειά που έκανα, δεν ήμουν ευχαριστημένη. Σε όλες τις άλλες τις προηγούμενες ήταν υπέροχο το σενάριο» αν και η ίδια απέφυγε να ονομάσει τη σειρά στην οποία αναφέρεται και σε σχετική ερώτηση περιορίστηκε στο να πει με χιούμορ «άσε τώρα, ψάξε να τη βρεις ποια ήταν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA