Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, σύμφωνα με την οποία ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 ετών σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από δύο αναρτήσεις στο προφίλ του στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Παυλίδου: «Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση - Δεν μου προκαλεί σοκ η απόφαση για τον Λιγνάδη»

«Ένοχος ο Δημήτρης Λιγνάδης! Σεβόμαστε την Δικαιοσύνη κι αυτό που αποφάσισε είναι μήνυμα για έναν καθαρότερο κόσμο, χωρίς κακοποιητικές εξουσίες και προσβολές της ελευθερίας του ατόμου!», έγραψε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Να αναφέρουμε πως το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας χορήγησε στον Δημήτρη Λιγνάδη αναστολή στην εκτέλεση της ποινής και με 4-3 πλειοψηφία αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να γίνει το Εφετείο, επιβάλλοντας τους εξής όρους: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα και εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ.

Γι' αυτό το λόγο στην πορεία ο Σπύρος Μπιμπίλας επανήλθε με δεύτερη ανάρτησή του όπου έγραψε: «Ένοχος μεν, ελεύθερος με αναστολή έξω! Σεβόμαστε την δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της! Τα υπόλοιπα στην κρίση του κάθε πολίτη αυτής της δημοκρατικής χώρας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA